halsojobb.se

Dalbyhemmet

Är du undersköterska med erfarenhet av demensvård? Vill du ha rollen som teamombud och jobba med omvårdnad parallellt med att du även leder och fördelar arbetet på avdelningen?
Välkommen till Dalbyhemmet!

Dalbyhememt är ett särskilt boende med en demensavdelning och en psykiatriavdelning fördelat på två plan. Demensavdelningen har 19 platser och psykiatriavdelningen 21 platser Dalbyhemmet ligger cirka 17 km utanför Uppsala i en väldigt vacker miljö med utsikt över mälaren. I verksamheten arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Här kan du läsa mer om Dalbyhemmet (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/aldreboende/vara-aldreboenden/dalbyhemmet/)

Ditt uppdrag
I uppdraget som undersköterska ingår att hjälpa boende med personlig omvårdnad inklusive munvård. Du kommer utifrån den boendes behov och välbefinnande samverka och vara behjälplig omkring kosthållning och nutrition, bland annat genom att verka för godas matvanor och god måltidsmiljö. Utföra delegerade arbetsuppgifter ensligt HSL inklusive läkemedelshantering. I arbetet ingår att dokumentera omsorgsarbetet i verksamhetssystemet enligt instruktioner och socialstyrelsens rekommendationer. Du kommer även att kommunicera med boende, anhöriga, andra professioner i verksamheten/inom yrket samt andra aktörer.

Du kommer under tidsbegränsad tid kan axla rollen som teamombud ( gruppledare), detta uppdrag innebär bland annat att ansvara för att alla ombudsroller är tillsatta, att alla genomförandeplaner är korrekta, att se till att ansvarsområden följs, att ta ansvar för bemanningen på helg eller när administratör är frånvarande. Du kommer att arbeta nära vårt andra teamombud, kvalitetsombud, administratör och verksamhetschef.

Arbete på schema med varannan helg.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Har du utbildning i och/eller erfarenhet av arbete med BPSD register ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av demensvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt hanterar dator och dess tillhörande dataprogram som till exempel word och outlook. Utöver detta behöver du kunskaper i systemet Siebel. Du behöver även inneha B-körkort.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är en god ledare.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lena Lindén, verksamhetschef, 018-727 80 45

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska med tidsbegränsat uppdrag som teamombud

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb