halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Undersköterska med teknikkompetens

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Undersköterska med teknikkompetens

Sotenäs kommun, Omsorgsförvaltningen

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Vi söker nu två erfarna undersköterskor med teknikkompetens som kan vara ett stöd för övrig personal i teknikfrågor. Ni kommer arbeta för hela förvaltningen men ha er arbetsplats inom äldreomsorgen. Erat uppdrag är att ge våra duktiga medarbetare möjlighet att fokusera på sitt uppdrag, att stötta och hjälpa våra kommuninvånare, utan att behöva lägga fokus på teknikstrul. Ni vägleder och instruerar, håller utbildningar, ordnar så att datorer, plattor och telefoner fungerar och är med och hjälper till vid olika införandeprojekt av ny teknik.  

Tjänsten är en projektanställning som sträcker sig under två år. 

Arbetsuppgifter

Erat uppdrag är att ge våra duktiga medarbetare möjlighet att fokusera på sitt uppdrag, att stötta och hjälpa våra kommuninvånare, utan att behöva lägga fokus på teknikstrul. Ni vägleder och instruerar, håller utbildningar, ordnar så att datorer, plattor och telefoner fungerar och är med och hjälper till vid olika införandeprojekt av ny teknik. Ni kommer att få möjlighet att lägga upp erat arbete mycket själva, ni behöver vara självgående och initiativrika. 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och har arbetat minst ett år på heltid inom vård och omsorg. Din vård- och omsorgsutbildning fyller kraven på behörighet till specialistundersköterska. Utbildning - Yrkeshögskolan (yrkeshogskolan.se)

Du brinner för teknik och gillar utveckling. Som person är du kommunikativ och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du har lätt för att instruera andra och hjälpa människor att utvecklas och lyckas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Ni har en god förmåga att utrycka er i tal och skrift

Villkor 

Tjänsten är en projektanställning under två år. Eventuellt finns möjlighet till förlängning.

Tjänstgöringen sker måndag till fredag och omfattar 40 timmar/ vecka. 

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Undersköterska med teknikkompetens

Sotenäs kommun