halsojobb.se

Undersköterska med spec utb. inom demens

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Undersköterska med spec utb. inom demens

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i sju kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu till Råsvägens Äldreboende i Tranås erfarna undersköterskor som har gått en specialistutbildning i demens.

Råsvägen är ett nybyggt äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset.
På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar varav 18 lägenheter är avsedda för demensboende och nio lägenheter för psykogeriatrik. Totalt finns det sex enheter med nio lägenheter per enhet. Varje enhet har ett gemensamt vardagsrum och kök. I fyra av lägenheterna finns möjlighet till parboende.

Vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet och du har erfarenhet av att arbeta med demens och BPSD. Du ska med fördel ha gått BPSD-administratörsutbildning och har erfarenhet att handleda kollegor i demensfrågor, som observationer, bemötande och anpassade aktiviteter.

Du arbetar tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet.

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Du är pedagogisk i ditt sätt att handleda. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktivitet
Ca 75% med tjänstgöring, dag, kväll och helg. Tillsvidare
Tillträdesdatum enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. Fast månadslön.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Råsvägen kontakta:
Verksamhetschef Cathrin Kjell
Mail: cathrin.kjell@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0140-188 80

  • Deltid
  • Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
  • Ansök före sep 30

 

 

 

 

Dela detta jobb

Undersköterska med spec utb. inom demens

A&O Ansvar och Omsorg