halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Beskrivning

Vi söker dig med erfarenhet från vården och som har ett stort intresse av att vilja hjälpa våra vårdtagare i ordinärt boende. Viktiga egenskaper är att du är positiv, självgående, stresstålig och alltid har ett gott bemötande.

Vi på Hemtjänsten Västra lägger stor vikt på gruppens gemenskap, trivsel och samarbete. Vi är ett team som behöver varandra för att nå verksamhetens mål utifrån vår värdegrund; mod, engagemang, delaktighet och kvalitet. Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs.

Vi söker dig som vill arbeta utifrån ett salutogent förhållningssätt, vill ständigt utvecklas, känner stolthet i ditt yrke, visar kollegerna och vårdtagarna respekt samt är effektiv i ditt arbete.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ska du hjälpa personer med varierande omvårdnadsbehov i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnadsinsatser och delegerade HSL-insatser, samt serviceinsatser.

Meriterande för tjänsten är att du har erfarenhet från äldreomsorgen, gärna inom hemtjänst. God svenska i tal och skrift krävs, då vi ställer höga kvalitetskrav på vår verksamhet och god dokumentationsförmåga är en viktigt del i det. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Omvårdnadsutbildning på minst 1350 timmar
Behärska svenska språket i tal och skrift
B körkort erfordras.

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Anställningsform

 

     Tillsvidareanställning

Anställningsform

 

     Heltid

Antal lediga befattningar

 

     1

Sysselsättningsgrad

 

     100%%

Ort

 

     Olofström

Land

 

     Sverige

Referensnummer

 

     2023/10

Kontakt

 

     Marie Martinsson, 0454-93073

Facklig företrädare

 

     Kommunal sydost sektion Olofström, olofstrom.sydost@kommunal.se

Publicerat

 

     2023-01-24

Sista ansökningsdag

 

     2023-02-19

Undersköterska inom hemtjänsten

Ort
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Dela detta jobb