halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om arbetsplatsen

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Hos oss inom hemtjänsten får varje kund möjlighet att påverka sin egen tillvaro. Varje person ska så långt som möjligt kunna bestämma hur man vill ha sina insatser utförda genom sin genomförandeplan. Det är viktigt för oss att de kunder vi utför insatser hos upplever ett gott bemötande, ett salutogent förhållningssätt och en meningsfull vardag. Vi finns till för våra medborgare.

Nu söker vi flertal undersköterskor som vill vara med och bidra samt utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska har du arbetsuppgifter som består av att utföra omvårdnads- och servicearbete i kundens hem med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. Det kan innebära allt från ledsagning och personlig hygien till vardagliga sysslor och promenader. Genom ett hälsofrämjande synsätt ska vi stärka och stödja individens egna förmågor och resurser så att den enskilde upplever sin vardag meningsfull. Vi arbetar alltid utifrån individens behov och önskemål. En central del i arbetet är även social dokumentation och kommunikation som ingår i dina arbetsuppgifter för att säkerställa kvalitativ och säker vård till våra kunder.

Som undersköterska är du flexibel och ansvarstagande. Du arbetar både i grupp och självständigt. Brukarens behov sätts alltid i fokus och du värnar om och respekterar var och ens rätt till privatliv och kroppslig integritet, självbestämmande och delaktighet. Din viktigaste uppgift är att se till att varje brukare får sitt behov av omsorg och omvårdnad tillgodosett. Din insats har stor betydelse för andra människor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, det är meriterande om du har erfarenhet inom yrket. Att arbeta inom hemtjänsten innebär att du träffar många olika personer vilket kräver att du tycker det är roligt och uppfriskande med tempo, förändring och variation. Du är flexibel och har god social kompetens. Vi arbetar både i grupp och självständigt det är därför viktigt att du fungerar bra i båda sammanhangen. Som medarbetare inom hemtjänsten kommer du vistas i den enskildes egna hem vilket ska hanteras med respekt och integritet.

Då vi har kunder över större delen av Sävsjö kommun ingår det att köra kommunens bilar i arbetet vilket ställer krav på B-körkort. Vi förflyttar oss även mellan kunderna med hjälp av cykel, därav är det önskvärt att du som söker också har god cykelvana.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid
100%

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till:
Flertal tjänster kommer att tillsättas, samtliga är längre vikariat som omfattar ett år.

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-10

Referensnummer: C102926

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 4

Arbetstid: Schema
Arbetstiden förlagt till dag, kväll och helg.

Kontakt

Kontaktperson

Eva-Lena Svensson

Enhetschef

Mobiltelefon

Telefon
0382-154 90

E-postadress
eva-lena.svensson@savsjo.se

Facklig företrädare

Anette Karlsson

Kommunal

Mobiltelefon

Telefon
0382-152 82

E-postadress
anette.b.karlsson@kommunal.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Undersköterska Hemtjänst

Företag Sävsjö kommun
Ort
Utgår

2022-10-10

Ansök nu

Dela detta jobb