halsojobb.se

Undersköterska Fjällsol Funäsdalen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Undersköterska Fjällsol Funäsdalen

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen.

Vi har tre vakanta tjänster som vi behöver tillsätta så vi söker Dig med undersköterskeutbildning eller liknande erfarenhet som vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi som arbetar inom äldreomsorgen i Funäsdalen strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra brukare.

Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum.
Om du vill veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete.

Arbetsuppgifter:
- Tjänsten innebär ett underbart arbete på SÄBO Fjällsol i Funäsdalen med att ta väl hand om de brukare som bor här.
-
- En stor del självständiga beslut och samarbete med andra yrkeskategorier och anhöriga förekommer i jobbet samt en stor del ensamarbete.
- Provanställning kan komma att tillämpas
-
- Vid behov kan man även få jobba på andra enheter inom äldreomsorgen i västra Härjedalen.
- Tillträde efter överenskommelse

Kvalifikationer:
- Du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning Erfarenhet från arbete med/utbildning inom rehabilitering, förflyttningskunskap och särskilt boende är meriterande.
-
- Meriterande om du är specialistutbildad inom demens, geriatrik eller palliativ vård
-
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
- Körkort B
-
- Önskvärt: Datorvana och gärna arbetat med TES och Treserva.
- Erfarenhet av den samiska kulturen och sydsamiska

Egenskaper:
- Vi söker dig som lockas av nya utmaningar i arbetet, tänker lösningsfokuserat, har en hög grad av flexibilitet och ansvarstagande. Ett rehabiliterande förhållningssätt är för dig en självklarhet och du har ett genuint intresse för äldres hälsa och livskvalitet. Som person ska du vara lätt att samarbeta med och bidra till ett glatt arbetsklimat

Utbildningsinriktning:
- Examenstitel: Undersköterska

Utbildningsnivå:
- KY/YH-utbildning
- Gymnasium

Vi erbjuder:
- Vi erbjuder friskvårdspeng

Dela detta jobb

Undersköterska Fjällsol Funäsdalen

Härjedalen kommun - vård & socialförvaltningen