halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Undersköterska eller vårdbiträde till Hemtjänsten

Ansök nu

Undersköterska eller vårdbiträde till Hemtjänsten

Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Vill du ha världens viktigaste och roligaste arbete? 

Hemtjänsten söker undersköterskor och vårdbiträden för timanställning vid behov. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsprocessen.

Ordinär timanställning utifrån behov alla dagar i veckan, men också möjlighet att arbeta förbokade pass. Hemtjänsten täcker hela Sotenäs kommun.

Arbetsuppgifter

Du arbetar utifrån ett gott bemötande och med god empatisk förmåga. Du är flexibel både i tanke och handling, har god samarbetsförmåga och är initiativrik. Du trivs med att jobba både enskilt och i grupp. Du ska utifrån ett professionellt förhållningssätt ge omvårdnads- och serviceinsatser till våra brukare i enlighet med Socialtjänstlagen. Insatserna ska vara av god kvalitet till den enskilde utifrån individuella behov. I arbetet ingår det även att utföra delegerade uppgifter samt dokumentation enligt gällande riktlinjer. Du är datavan och har mycket goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. 

Kvalifikationer

Som person är du tålmodig, nyfiken på människor samt har förståelse och kunskap vad en demensdiagnos innebär i vardagen. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet samt tidigare referenser. Du har B-körkort  och det är meriterande  om du har en undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Vi begär ut utdrag ur belastningsregister innan anställning

Vi intervjuar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Undersköterska eller vårdbiträde till Hemtjänsten

Sotenäs kommun