halsojobb.se

-->

Undersköterska eller barnspecialistundersköterska till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Undersköterska eller barnspecialistundersköterska till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning

 

Nu erbjuder vi dig som brinner för barnsjukvården och är utbildad undersköterska möjligheten att söka till vår fantastiska barnkirurgiska avdelning på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Tror du, precis som vi, att förmågan att förmedla trygghet och att ha en helhetssyn är viktiga delar för att lyckas i rollen som undersköterska inom barnsjukvården? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder

  • Individuell introduktion
  • Goda möjligheter till fortsatt kompetensutveckling
  • Tillgång till välutrustat personalgym och friskvårdsbidrag

Om tjänsten
Barnavdelning 11 är en del av Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år och på vår avdelning bedrivs högspecialiserad sjukvård inom barnkirurgi, urologi samt gastromedicin. På vårdavdelningen finns i nuläget två stycken övervakningsrum där de barn som är svårast sjuka vårdas under en övergångsperiod från till exempel operation eller barnintensivvårdsavdelningen (BIVA). Vårdavdelningen har totalt 27 möjliga vårdplatser och alla barn vårdas i enkelrum.

Som undersköterska/barnspecialistundersköterska arbetar du både med den nära omvårdnaden av det sjuka barnet men även tätt med barnets hela familj, vilket ger dig en viktig roll i barnets patientcentrerade vård. Du kommer arbeta i team med en eller flera sjuksköterskor, där ni tillsammans vårdar patienterna. Teamet kompletteras även med andra specialister utifrån barnets unika behov, såsom kurator, fysioterapeut, lekterapeut, tarmterapeut med mera.

Annonsen gäller vikariat och timanställning samt innefattar arbete två av fem helger (vikariat).

Nu söker vi fler duktiga medarbetare som vill arbeta dagtid/kväll och natt! Tillträde snarast, annars enligt överenskommelse. 

Vi söker
Vi söker dig som har en stor vilja att lära och utvecklas samt trivs med att ta eget ansvar. Du anser att god kommunikation och samarbetsförmåga med föräldrar, kollegor och andra enheter är en central del av rollen som undersköterska. Vi värdesätter också att du är engagerad i verksamheten och dess utveckling samt att du inte räds förändring.

Kvalifikationer
Krav: Utbildad undersköterska med examen från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som bedöms ge samma grad av kompetens.  Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av arbete inom barnsjukvård eller akutsjukvård.

Meriterande: Utbildad barnspecialistundersköterska 

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Undersköterska eller barnspecialistundersköterska till barnkirurgisk slutenvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset