halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Resursteamet är socialförvaltningens interna bemanningsorganisation, där vi tillsätter månadsvikariat, vakanta tillsvidaretjänster samt tillgodoser våra verksamheter med vikarier vid korttidsfrånvaro. Detta gör vi inom följande verksamheter:

- Äldreomsorg (hemtjänst, särskilt boende)
- Korttidsenheten
- Hemsjukvården
- Omsorgen om personer med funktionsnedsättning/LSS
- Ensamkommande ungdomar
- Individ- och familjeomsorgen (enheten för psykiskt funktionsnedsatta, beroendesocialgruppen)

Eftersom vi har verksamheter runt om hela Gotland finns det en stor möjlighet för dig att arbeta nära där du bor.

Arbetsuppgifter

Det här är en god möjlighet för dig som vill ha ett givande arbete vid sidan av dina studier eller om du vill ges möjligheten att själv styra över din arbetstid.

Som timvikarie täcker du upp vid frånvaro i de olika verksamheterna resursteamet bemannar. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulerade de äldre utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Du arbetar nära dem, i deras vardagliga liv. Arbetet är mycket varierande, där ingen dag är den andra lik. I arbetet kommer du att få möjligheten att hjälpa till med följande:

- Inhandling
- Tvätt och städning
- Påklädnad
- Medicinering
- Social tid med de äldre
- Hygien som dusch och toalettbesök
- Enklare matlagning
- Nödvändiga vårdinsatser

Vi erbjuder dig:
- Ett flexibelt arbete, där du själv väljer vilka dagar du är tillgänglig för arbete
- Variation, där ingen dag är den andra lik
- Stor möjlighet för eget ansvar och initiativ

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som vill arbeta med att göra skillnad för våra brukare i deras vardag. Vi vill gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket, men detta är inget krav.
Som person ser vi att du är:

- Flexibel
- Pålitlig och ansvarsfull
- Öppen och nyfiken
- Initiativrik och du trivs med att ta för dig

Arbetet innebär mycket dialog med brukare/anhöriga samt dokumentation, därför är det viktigt att du är trygg i det svenska språket, både när det gäller tal och skrift. B-körkort är meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Undersköterska/­boendeassistent, timvikarie

Ansök nu

Dela detta jobb