halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Till sommaren 2019 söker vi ca 350 vikarier. Efter sommaren kommer vi även att ha ett fortsatt behov av personal, så det finns stora möjligheter att fortsätta. Önskar du arbeta extra redan innan sommaren finns det även möjlighet till det.

Vi har verksamheter runt om på hela Gotland, där du under sommaren har möjlighet att arbeta inom följande områden/verksamheter:

- Äldreboenden och demensboenden
- Hemtjänsten
- Kortidsenheten
- Omsorgen om personer med funktionsnedsättning

Eftersom vi har verksamheter runt om på hela Gotland finns det en stor möjlighet för dig att arbeta nära där du bor.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/boendeassistent/stödassistent arbetar du tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulerade våra brukare utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Du arbetar nära dem, i deras vardagliga liv. Arbetet är mycket varierande, där ingen dag är den andra lik. I arbetet kommer du att få möjligheten att hjälpa till med följande:

- Inhandling
- Tvätt och städning
- Påklädnad
- Medicinering
- Social tid och aktiviteter
- Hygien som dusch och toalettbesök
- Enklare matlagning
- Nödvänliga vårdinsatser

Arbetet kommer även att innebära mycket dialog med brukare och anhöriga samt viss dokumentation.

Du kommer kunna arbeta dag, kväll och helg utifrån ett löpande schema.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som vill arbeta med att göra skillnad för våra brukare i deras vardag. Vi vill gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket, men detta är inget krav.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider. 
Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. Det är en förutsättning att du har körkort eller kan cykla.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Elena Hedenstein
Teamledare
0498-269116

Logga

Undersköterska/­boendeassistent/­stödassistent, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb