halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.Vi i hemtjänsten arbetar för att de äldre skall få bo kvar hemma. Vi arbetar utifrån och genom insatser som de är beviljade att få hjälp med. Insatserna kan variera i omfattning men målet är alltid att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv.Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.Hemtjänsten på södra Gotland består av fem arbetsgrupper, som samarbetar för att nå det gemensamma målet- att skap en värdefull vardag för våra brukare. Tre av grupperna utgår ifrån centrala Hemse och har kontor i samma lokal. Den delas också med hemsjukvården, fysioterapeuter och arbetsterapeut samt din närmaste chef. Det är en unik möjlighet till samarbete, du blir en del i ett större sammanhang med brukaren i centrum. En grupp utgår ifrån Klintehamn och en utgår ifrån Havdhem. Vi hjälper brukare i runt om på hela södra ön, detta innebär att du färdas i Region Gotlands leasingbilar mellan våra brukares hem eller på cykel i närområdet. Miljön vi arbetar i är svårslagen med Gotlands vackra natur som granne.

Nu har vi personal som gått till andra uppdrag i förvaltningen, så vi söker två tillsvidareanställda i Hemse gruppen. Och en tillsvidareanställd i Kråkan/Haga gruppen.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/boendeassistent kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att skapa trygghet för de äldre. Du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter i brukarens hem som bland annat:

- Personlig omvårdnad
- Tvätt och städning
- Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
- Ledsagning
- Hushållsbestyr och inköp
I tjänsten har du kontaktmannaskap, vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och koordinera HSL/SOL-insatser.

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har genomfört en gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot vård och omsorg eller vårdbiträde. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom äldreomsorgen/hemtjänsten.
Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider. Vi samarbetar alla hemtjänstgrupper på södra Gotland och det innebär att vi hjälps åt över gränserna.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. Krav på körkort i Hemsegruppen, då vi har våra brukare utför samhället. I Kråkan/Haga gruppen måste du kunna cykla.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Undersköterska/­boendeassistent

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb