halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Det finns särskilda boenden för äldre på 10 orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Åvallegården är ett särskilt boende med heldygnsomsorg, som ligger i Klintehamn. Boendet har 23 lägenheter och en korttidsplats, fördelat på fyra avdelningar. I arbetsgruppen är vi 28-30 medarbetare som hjälps åt i uppdraget att bistå våra äldre.

Nu har vi pensionsavgångar och söker två nya medarbetare till vårt härliga gäng.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/boendeassistent kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulera de äldre. Du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter som bland annat:
- Personlig omvårdnad
- Hushållsbestyr
- Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
- Ledsagning
I tjänsten har du kontaktmannaskap, vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och koordinera HSL/SOL-insatser.

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som har genomfört en gymnasial utbildning, meriterande är om du har omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom särskilt boende.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Gunilla Lidqvist
enhetschef Åvallegården
0498- 20 48 19
Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25

 

Logga

Undersköterska/­boendeassistent

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb