halsojobb.se

Undersköterska, 54,46 %, till Ferlin vårdboende i Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Undersköterska, 54,46 %, till Ferlin vårdboende i Uppsala

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.
Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.  
Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (OHSAS 18001:2007) med certifikat för Segevångsgården, Victoria, Liljefors torg 4 och huvudkontor.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett krav. Tidigare erfarenhet av socialpsykiatri och äldreomsorg är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga undersköterskeuppgifter för vård- och omsorgsboende på avdelning med inriktning socialpsykiatri. 

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader tillämpas. Tjänstgöringsgrad 54,46 %, enligt fast schema, dag och kväll. Helgtjänstgöring enligt schema.

Tillträde
17/8 eller enligt överenskommelse

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef
Tel: 0739-015 636
E-post: lenag@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV. 

Sista ansökningsdag 
20-06-15.  Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Undersköterska, 54,46 %, till Ferlin vårdboende i Uppsala

Förenade Care AB