halsojobb.se

Undersköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-10

Ansök nu

Undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg AB söker Undersköterskor till Björkgården, ett äldreboende med 29 lägenheter fördelade på två våningar och tre avdelningar. Björkgårdens äldreboende drivs på uppdrag av Nyköpings kommun sedan 2009.

Om dig och tjänsten:
A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i sju kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Våra ledord är värme, omtanke och trygghet och vi arbetar utefter detta i samtliga av våra verksamheter och verkar för att alla ska ha kvar sin personliga integritet hela livet.


Som undersköterska på Björkgården arbetar du tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för omvårdnadsarbetet.
Som person är du självständig, ansvarsfull, prestigelös, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.
Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Tjänsten är på 80% och kräver en avslutad undersköterskeutbildning.
Tjänsten är tillsvidareanställningar med tillträde i dec/jan enligt överenskommelse och under förutsättning av erforderliga beslut. Vi rekryterar löpande under rekryteringsperioden.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!
Skicka din ansökan till

rina.karlsson@ansvarochomsorg.se

tele: 070 97 45 530

Dela detta jobb

Undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg