halsojobb.se

Undersköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-18

Ansök nu

Undersköterska

Vill du vara med och starta något nytt?
Vi söker nu undersköterskor till Järfällas nya äldreboende Smeden.

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Den 1 september står Järfällas nya äldreboende Smeden klart. A&O Ansvar och Omsorg är ansvariga för driften och söker nu dig som är intresserad av att vara med från början, få vara med att starta upp och lyfta Smeden till det bästa äldreboendet.
Smedens äldreboende ligger i stadsdelen Kallhäll i korsningen Smedvägen och Kallhällsleden.
Verksamheten har 54 lägenheter, där 8 är med somatisk inriktning och 46 för personer med demens.
Huset är ett fint, funktionellt hus på totalt 4 plan, med en avdelning på entréplan och en avdelning på plan 3, samt två avdelningar på plan 1 och 2.
Verksamheten kommer bemannas med omvårdnadspersonal och sjuksköterska dygnet runt.
Verksamheten ska Silviahemcertifieras inom demensvård, vilket betyder att all personal kommer att gå en certifieringsutbildning kopplad till Silviahemmet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med påbyggnadsutbildning inom geriatrik eller demens, och/eller erfarenhet från äldreomsorgen.
Du kommer arbeta tillsammans med kollegor på enheten och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet.
Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.
Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Övrigt
Vi tar löpande emot ansökningar och svara på frågor.
Intervjuer sker fortlöpande. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Smeden kontakta:

Verksamhetschef, Olga Trupina
Mail: olga.trupina@ansvarochomsorg.se

Kvalitetsutvecklare, Elin Blomdahl
Mail: elin.blomdahl@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg