halsojobb.se

Fålhagens hemvård

Nu söker Fålhagens hemvård nya medarbetare. Verksamheten expanderar och personalgruppen behöver därför förstärkas. Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag!

Fålhagens hemvård är en del av Äldreförvaltningens egen regi och arbetar på uppdrag av äldrenämnden som deltar i samhällsplaneringen utifrån ett seniorperspektiv. De ansvarar för att det finns service, vård, och omsorg till personer över 65 år med nedsatt fysisk funktionsförmåga. Äldreförvaltningens mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård och omsorg de behöver.

Läs mer om arbetsplatsen här (http://vardochomsorg.uppsala.se/stod-i-hemmet/hemvard/)

Ditt uppdrag
Att arbeta inom hemvården innebär att du ger stöd, service och vård till personer i deras egna hem. Hos oss blir du uppskattad för din vilja att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter och för ditt fina sätt att bemöta människor. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat omvårdnads- och serviceinsatser samt delegerade HSL-uppgifter utifrån personernas individuella behov. Du arbetar självständigt men ingår i ett team tillsammans med andra undersköterskor och vårdbiträden. Du har även stöd av sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och planerare.

Arbetstiderna är förlagda mellan 07.00-22.00, både vardag och helg. Du kommer att arbeta varannan helg samt minst 1 kväll per vecka.


Din bakgrund
Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller erfarenhet från liknande verksamhet. Du behöver vara bekväm med att cykla. Du behöver ha god datorvana då vi dokumenterar löpande. Ett annat krav är att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Hadrati Johansson verksamhetschef, 018-727 51 71
Jill Lundbom samordnare, 018- 727 51 32

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb