halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Det finns särskilda boenden för äldre på 10 orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv. Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet. Pjäsen är ett särskilt boende som är beläget mitt i Visby. Nu söker vi personal till vår demensavdelning som består av 30 lägenheter, fördelat på tre avdelningar. I arbetsgruppen är vi 25 medarbetare som arbetar på dag- och kvällstid. Vi hjälps åt i uppdraget att hjälpa de som bor här. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt härliga gäng.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulera de boende. Du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter som bland annat:

- Personlig omvårdnad
- Hushållsbestyr
- Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
- Aktiviteter, Ledsagning
I tjänsten har du kontaktmannaskap, vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och utföra SOL/HSL-insatser.

Du arbetar utifrån ett grundschema som är förlagt på dagtid, kvällstid samt varannan helg.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som vill göra skillnad och ge våra boende en trevlig och bra vardag. Du ska ha genomfört en gymnasial utbildning, med inriktning mot vård och omsorg. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom demensvården. Som person arbetar du både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider. Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. Du ska ha en god datavana. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Urval sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Varmt välkommen med din ansökan.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Undersköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Dela detta jobb