halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum. Hemtjänsten har som uppdrag att erbjuda våra vårdtagare möjligheten att kunna bo kvar hemma. Vi erbjuder vårdtagaren stöd och hjälp med sådant man inte klarar på egen hand. Behoven varierar och därför anpassas hjälpen till var och en. Hemtjänsten kan hjälpa till med en rad olika insatser dygnet runt.Med vårdtagaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.Nu söker vi en ny medarbetare till hemtjänst natt på södra/östra Gotland. Södra utgår från Hemse och hjälper vårdtagare runt om på södra ön. I arbetsgruppen är vi cirka 16 medarbetare och varje natt är vi 6 stycken i tjänst som hjälps åt med uppdraget.
Östra utgår ifrån Roma och hjälper vårdtagarna på östra delen av ön. Östra är 5 medarbetare i arbetsgruppen och varje natt är man 2 i tjänst som hjälps åt i uppdraget.

Arbetsuppgifter

I hemtjänsten utför du sedvanliga omvårdnadsuppgifter i vårdtagarens hem. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att skapa trygghet för våra vårdtagare utifrån deras individuella förutsättningar, behov och önskemål. Arbetet innebär mycket kommunikation och samarbete.Vi arbetar utifrån SOL och har delegerade HSL-insatser.Du arbetar på ett grundschema med tjänstgöring vaken natt, i dagsläget är arbetstiden 20:45 - 07:15.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som vill arbeta med att göra skillnad för våra vårdtagare i deras vardag. Du ska ha genomfört en gymnasial utbildning, med inriktning mot vård och omsorg. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom omvårdnadsyrket och/eller äldreomsorgen och arbetat vaken natt.Som person ser vi att du är engagerad och positiv i ditt agerande. Du har en stor empatisk förmåga där du alltid sätter vårdtagarens behov i centrum. Du är initiativrik och har lätt för att vara självständig, tar ansvar till förbättringar samtidigt som du fungerar bra tillsammans med andra. Du måste kunna vara flexibel då vi hjälps åt emellan grupperna vid frånvaro.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, både när det gäller tal och skrift.
B-körkort är ett krav. Då du kommer arbeta nära våra vårdtagare läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Undersköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb