halsojobb.se

Undersköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-28

Ansök nu

Undersköterska

 

Förenade Care Njord hemvård

YRKESINRIKTNING 

Undersköterska  

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

ARBETSUPPGIFTER   Som undersköterska hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra tillsyn, personlig hygien, svara på larm och annan social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal. 

KVALIFIKATIONER   Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra kunder i centrum. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

 KRAV  

B-körkort, datavana. 

ARBETSTID/VARAKTIGHET   

Vikariat 6 mån med möjlighet till visstidsanställning.

Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns. 

Omgående eller enligt överenskommelse.  

Dela detta jobb

Undersköterska

Förenade Care AB