halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Inom omsorgen hjälper vi personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Vi arbetar för att underlätta och stödja våra brukare till att klara det praktiska i vardagen. Målet är att dem skall få ett så självständigt liv som möjligt.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Lillkorpen bedriver korttidsvistelse, LSS för barn och ungdomar i åldrarna 4-21 år i hemlik miljö. Korttidshemmet ligger på Korpen området i Visby. På Lillkorpen finns upplevelserum, bubbelbad och en stor härlig trädgård! Du kommer att ingå i ett glatt arbetslag som har ett genuint intresse för målgruppen.
Personalens fokus är att se till att få barnens och ungdomarnas behov tillgodosedda.

I arbetsgruppen är vi 10 medarbetare som hjälps åt i uppdraget att stödja de boende.

Nu har vi en pensionsavgång och en som gått till andra uppdrag så vi söker två nya medarbetare till vårt härliga gäng.

Arbetsuppgifter

Till Lillkorpen kommer barn/ungdomar med stora omvårdnadsbehov.
Arbetet innebär att möta barn/ungdomar som har neuropsykiatriska diagnoser, intellektuella och fysiska funktionsnedsättningar. Barn/ungdomarna behöver även stöd vid epilepsi, sondmatning och specialkost samt vid förflyttningar med hjälpmedel. Personalen arbetar med att bibehålla och utveckla barn/ungdomarnas färdigheter.

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dag/kväll/helg. De finns möjlighet att välja en högre sysselsättningsgrad, men det förutsätter att du även arbetar vissa dagar/kvällar/sovande jour turer och går till andra enheter i verksamheten.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom omsorg om personer med funktionsnedsättning och multihandikapp. Det är även en fördel om du har kunskap kring lagstiftningen LSS och barnkonventionen.

Som person söker vi dig som är genuint intresserad av att arbeta med barn/ungdomar med stort vårdbehov. Att du är lösningsfokuserad, flexibel, lugn, trygg och har stort tålamod.
Andra delar som vi efterfrågar är att du är idérik för individen och aktiviteter som bidrar till barnens utveckling. Barnet perspektiv genomsyrar allt arbete. Det är meriterande om du har kunskap i teckenkommunikation samt även innehar körkort.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Här finns blankett https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Tillträde efter överenskommelse dock senast 1/2-20

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Omsorg om personer med funktionsnedsättning, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid, 70-100%
Tillträde/varaktighet
Tillträde 2020-02-01 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster
2
Kontakt
Camilla Kotz
Enhetschef
0498-204813
Lotta Segerdahl Vahlby
Rekryterare
0498-26 93 25
Ansökan
Referensnummer
A911139
Sök senast
2019-11-17
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Undersköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb