halsojobb.se

Björklingegården

Vi söker undersköterskor till Björklingegården. Hos oss läggs stor vikt vid vad varje person tycker om och fängslas av. Tycker du att det låter intressant? Välkommen med din ansökan!

Björklingegården ligger två mil norr ut från Uppsala med goda bussförbindelser.
Boendet har 37 platser fördelat på demens och omvårdnad

Ditt uppdrag
Som undersköterska kommer du att arbeta med omvårdnad, läkemedelshantering, måltider och aktiviteter. Kontakt med närstående, uppgifterna är varierande utifrån de äldres behov och du får förmånen att se till hela individens livssituation och behov.
I dina ingår specifikt att:


• Vara kontaktperson till 2-3 boenden
• utföra sjukvårdsinsatser utifrån delegering
• Att ha kontakt med närstående
• dokumentera viktiga händelser och skriva genomförandeplan för de boendeDin bakgrund
Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med erfarenhet från äldreomsorg. har du demensutbildning och erfarenhet av arbete med demenssjukdom så är det meriterande. Arbetet kräver att du har datorvana och talar svenska språket utan anmärkning både i tal och text.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:

Pia Johansson verksamhetschef 018-727 78 56 (#)
Eva-Marie Lejdeblad administratör 018-727 78 53

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Undersköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb