halsojobb.se

Undersköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-11

Ansök nu

Undersköterska

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende.
A&O Ansvar & Omsorg AB har som mål att de boende ska få uppleva en meningsfull och innehållsrik vardag på sina villkor när de bor hos oss, de boende ska få möjlighet att leva hela livet. Ekbacken har 32 lägenheter och erbjuder heldygnsomsorg för individer med somatiskt omvårdnadsbehov. Ekbacken ligger i natursköna området Noret Norra i Mora.

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska planerar, utför och följer du upp samt dokumenterar vård och omsorgen för varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Du säkerställer att den boende känner trygghet, delaktighet och blir bemött med respekt i sin vardag. I din roll ingår bland annat att rapportera förändringar i boendes hälsotillstånd till sjuksköterska och/eller fysioterapeut och arbetsterapeut. Du samarbetar med kollegor, anhöriga och övriga kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Kvalifikationer
Du är utbildad inom omsorgsprogrammet eller motsvarande. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

Meriter
Meriterande är att du som söker har erfarenhet och kunskap kring demensdiagnoser.

Egenskaper
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du har hög servicekänsla, är lyhörd, empatisk och ödmjuk. Du kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Anställningsform: Tillsvidareanställning 100% . Vi använder oss av 6 månaders provanställning.

Dela detta jobb

Undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg