halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Förlossning/BB/Gyn är en del av Verksamheten Obstetrik och Gynekologi på Visby Lasarett. Verksamheten Obstetrik och Gynekologi omfattar Obstetrisk och gynekologisk slutenvård, BB, Gynekologisk mottgning, MVC och Ungdomsmottagning. Kliniken har ca
550 förlossningar per år. Vi är idag ca 80 anställda undersköterskor, barnmorskor, läkare, sjuksköterskor och kuratorer.
Vi arbetar 2-skift och 3-skift och har ett hälsotänk gällande våra scheman.

Arbetsuppgifter

På Förlossning och BB kommer Du att arbeta i par med en Barnmorska som har huvud-ansvaret och på Gynavd kommer Du att ffa arbeta i par med en Sjuksköterska som har huvudansvaret.
Arbetsuppgifterna består av bl.a. förlossningsvård, där Du bistår det födande paret under förlossningsarbetet tillsammans
med Barnmorskan. Du ansvarar för rengöring och påfyllning av förlossningsrummet efter en avslutad förlossning. 
På BB hjälper Du bl.a. till med och instruerar vid amning, barnavård och allt som där ingår. Du är även Barnläkaren behjälplig vid undersökningar, bistår Barnmorskan med olika kontroller av mor/barn. Ansvarar för viss rengöring av rum och toaletter. 
På Gynavdelningen ligger företrädesvis patienter som är sjuka och eller nyopererade och Du behöver då vara behjälplig vid personlig omvårdnad vid behov samt bistå vid förberedelser till operation, röntgen etc. Ansvarar för viss rengöring av rum och toaletter. Utöver de specifika rutinerna, hanterar Du även tvätt, förråd, beställningar, påfyllning av förbrukningsmaterial, utdelning av mat, matbeställningar på helger etc.

Kvalifikationskrav

Du skall vara utbildad undersköterska med erfarenhet av förlossning- och BB vård. Meriterande är även vana från annan slutenvårdsenhet med akut verksamhet.
Vi ser gärna att Du är har ett positivt synsätt med fin respekt för människors olikheter. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till god stämning i arbetslaget.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Anna Hörsne-Malmborg
Enhetschef förlossning/BB och gynavdelning
0498-268079

Linn Philip
Facklig representant, Undersköterska
0498-268222

Logga

Undersköterska

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb