halsojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Norslund/Sundborns hemtjänst jobbar utifrån Omvårdnadsförvaltningens gemensamma värdegrund, där trygghet är viktigt för oss både när det gäller våra kunder/anhöriga och oss som personal. Arbetsplatsen har två arbetslag där ett lag jobbar mot Sundborns kunder och det andra laget jobbar mot Norslunds kunder. Vi tycker att det är viktigt att motverka diskriminering och främjar rättigheter och möjligheter för den person som du är. Arbetsglädje är en viktig del hos oss på enheten.

Omvårdnadsförvaltningen arbetar aktivt med kundinflytande vilket bygger på fyra grundprinciper:

- En tilltro till att kunden själv vet vad hen behöver och att kunden vill och kan ta ansvar.
- En tilltro till att personalen har kompetens samt vill och kan ta ansvar.
- En tilltro till att kunden tillsammans med personalen kan utforma och anpassa de dagliga insatserna efter kundens aktuella behov.
- En tilltro till att en gemensam värdegrund garanterar att kunden upplever trygghet och kontinuitet, samt får ett gott bemötande som bygger på den personliga integriteten och säkerställer inflytande och självbestämmande.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår vård, service, omsorg och att vara kontaktman/kvinna till våra kunder vid Norslund/Sundborns hemtjänst. Att vara kontaktman/kvinna innebär att du ska vara ombud och ta lite extra ansvar för några av våra kunder så att vi kan garantera att de känner självbestämmande och inflytande över sina insatser de är beviljade enligt socialtjänstlagen. I ditt arbete ska du även kunna dokumentera/läsa information i vårt verksamhetssystem, så att kunden känner när du är hemma hos dem att du har en god personkännedom och vetskap om vad hen behöver för hjälp och stöd i sin vardag.

Kvalifikationer
- Utbildad undersköterska
- B-körkort (att kunna köra bil men behöver inte ha egen bil)
- God förmåga att uttrycka dig väl i det svenska språket i både tal och skrift
- Erfarenhet inom vård och omsorg
- God data/mobilvana 

Personliga egenskaper
Vi vill att du ska vara ärlig och tydlig i din kommunikation, lojal mot din arbetsgivare, flexibel i ditt arbete när det inom hemtjänsten blir en hel del förändringar när kundens behov förändras över tid.

Meriterande kvalifikationer
- Utbildning i demens
- Utbildning i Psykisk ohälsa
- Språkkunskaper i annat än svenska 

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu Kommun i samband med intervju.

Upplysningar
Enhetschef: Åsa Edvardsson Johansson 023-827 47, asa.edvardsson.johansson@falun.se

Fackliga företrädare
Anna-Greta Bengtsson 023-873 04, anna-Greta.bengtsson@falun.se 

Kontaktinformation
Åsa Edvardsson Johansson, Enhetschef

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Undersköterska

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-26

Ansök nu

Dela detta jobb