halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Underläkare (läkarstudent) till sommarvikariat på Hjärtkliniken, DSAB

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Underläkare (läkarstudent) till sommarvikariat på Hjärtkliniken, DSAB

Underläkare (läkarstudent) till sommarvikariat på Hjärtkliniken, DSAB

Vi söker dig som till sommaren har gått klart läkarprogrammet termin 10 och som önskar få en bred infallsvinkel inom vården innan du blir examinerad läkare.

Vårt anställningserbjudande

Du kommer att placeras på en av Hjärtklinikens avdelningar som har olika inriktningar inom hjärtsvikt, ischemi och arytmi. Vår patientgrupp är vuxna i alla åldrar, vilket innebär en stor variation i medicinsk behandling och omvårdnad. Patienterna vårdas i genomsnitt 2,5 – 5 dygn innan hemgång.

Vi erbjuder dig en arbetsplats på en av Sveriges främsta och största hjärtkliniker. Tjänstgöringen innefattar 25% dagtid som underläkare och 75% med sjuksköterskeuppgifter nattetid under sommaren v. 26-33. En bred introduktion kommer att genomföras v. 24-25, eventuellt kommer enstaka introduktionsmoment även att ske tidigare under våren.

Nattetid (14 pass) kommer du, tillsammans med en undersköterska, att ha helhetsansvar för ca 8 patienter. En van sjuksköterska finns på avdelningen för råd och stöttning. Medicinska bedömningar och förslag på läkemedelsordinationer diskuteras alltid med hjärtjouren som finns tillgänglig på sjukhuset.

Dagtid (10 pass) arbetar du som underläkare i ett team med en erfaren överläkare, underläkare och övrig personal.

Vi arbetar aktivt med vår interna arbetsmiljö och lägger stor vikt vid personalsamanhållning och trivsel. Vi hoppas att du är intresserad av att delta i vårt arbete och ser fram emot ditt CV och personliga brev.

Arbetsbeskrivning

Nattetid har du arbetsuppgifter som sjuksköterska inkl. granskning av EKG/hjärtövervakning, blodprovstagning, hantering av PVK, administration av läkemedel, omvårdnadsarbete/ansvar och dokumentation.

Dagtid arbetar du som underläkare på samma vårdavdelning med uppgifter som rondarbete, in- och utskrivningar samt dokumentation

Kvalifikationer

Minimum klarat av T10 på läkarprogrammet.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner dig trygg i dig själv och vill utvecklas inom din profession, kardiologi och omvårdnad. Du har god samarbetsförmåga då vi arbetar i team och över klinikgränser. Du är flexibel, ansvarskännande och positiv i ditt synsätt samt har intresse för att vara delaktig i hela vårdkedjan kring patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har vårderfarenhet.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

 

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds sjukhus
Danderyds sjukhus är ett av landets största akutsjukhus. Hos oss arbetar cirka 4500 personer. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Det viktigaste för oss är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag – tillsammans. Läs mer om oss på Ds.se

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Publicerad den 12 januari 2022

 

Dela denna sida på facebook, öppnas i ny flik. Dela denna sida på twitter, öppnas i ny flik. Dela denna sida på linkedin, öppnas i ny flik. Skriv ut sidans innehåll

 

Dela detta jobb

Underläkare (läkarstudent) till sommarvikariat på Hjärtkliniken, DSAB

Danderyds Sjukhus AB