halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ultraljudsbarnmorska/Sonograf/Biomedicinsk analytiker sökes!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-01

Ansök nu

Ultraljudsbarnmorska/Sonograf/Biomedicinsk analytiker sökes!

Nu söker vi ultraljudsbarnmorska, sonograf eller biomedicinsk analytiker till Centrum för Fostermedicin, Karolinska universitetssjukhuset med huvudsaklig placering i Huddinge. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Inom Fostermedicin utförs årligen cirka 16 000 undersökningar bestående av obstetriska ultraljud, invasiv provtagning samt fosterterapi. Vi har även omhändertagande av blivande mödrar som väntar barn med intrauterint diagnostiserade avvikelser.

På Karolinska Huddinge har vi som enda centra i Sverige ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fosterterapi för behandling/operation av foster under graviditeten, till exempel fetoskopisk laserbehandling vid tvillingtransfusionssyndrom och blodtransfusion till foster. På Karolinska Solna finns fostervården som är specialiserade på graviditeter där det väntade barnet har någon form av sjukdom eller missbildning.

Här erbjuds du att vara med och utveckla framtidens vård inom fostermedicin. Vi vill lyfta ultraljudsbarnmorskans kompetens och engagemang genom internutbildning. Varje vecka har vi bildvisning med aktuella fall, vi arrangerar kurser i samarbete med SFOG, vi recertifierar KUB och har både läkarkandidater samt ST-läkare som får hospitera med barnmorskorna. Vi har ett flertal pågående studier där barnmorskan är med och rekryterar patienter. Har du själv idéer om hur ultraljudsbarnmorskans roll kan vidareutvecklas så kan du få gehör för detta.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av obstetriska ultraljudsundersökningar. Vi eftersträvar variation i arbetet, därför förekommer även arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning och remisshantering. I arbetet kan det även förekomma assistans och provtagning vid olika ingrepp. Tillsammans med övriga medarbetare deltar du i utformning, uppdatering och förbättring av rutiner.

Tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat
  • är trygg i dig själv. Du kan anpassa dig till vad omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
  • samarbetar för att nå gemensamma mål. Du hjälper kollegor och är prestigelös nog att rycka in där det behövs.

Vi tror också att du trivs med att arbeta i en miljö där forskning, utveckling är en del av verksamheten och en självklarhet för dig.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad barnmorska, sonograf eller biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom ultraljudsdiagnostik.
  • Examinerad inom obstetriskt ultraljud, SFOG, KUB certifierad.

Meriterande:

  • Högskoleutbildning i Obstetriskt ultraljud.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under pågående annonsering.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.

Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Ultraljudsbarnmorska/Sonograf/Biomedicinsk analytiker sökes!

Karolinska Universitetssjukhuset