halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tyresö Husläkarmottagning söker Specialistläkare till Hemsjukvården

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Tyresö Husläkarmottagning söker Specialistläkare till Hemsjukvården

Vill du arbeta i en utvecklande miljö där patientsäkerheten är hög och kollegorna är engagerade?

Tyresö Husläkarmottagning är den lilla vårdcentralen med dom stora möjligheterna. Vi söker nu en legitimerad läkare med specialitet inom allmänmedicin, geriatrik, invärtesmedicin och intresse samt gärna erfarenhet för äldrevård

 

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter:

Vi kan erbjuda en fantastisk arbetsplats med kreativa och positiva medarbetare som aktivt jobbar med utveckling och förbättring!

I ditt arbete som mobil hemsjukvårdsläkare har du stor frihet att organisera ditt arbete och din arbetstid.

 

Om arbetet:

Ditt arbete kommer bestå av att möta och konsultera patienter med koppling till hemsjukvården inom området Tyresö kommun. Du kommer ha teamsamverkan med övriga medarbetare på vårdcentralen, men först och främst med sköterskor verksamma inom hemsjukvården och äldrevården i Tyresö kommun. Vi vill förbättra vården för sköra äldre och kroniskt sjuka patienter. Vi tror på att ta vården hem till patienter som har en komplex sjukdomsbild och där det finns ett stort behov av samarbete mellan slutenvården, primärvården och den kommunala hemsjukvården. Därför söker vi medarbetare till hemsjukvårdsteamet som vill vara med och utveckla hemsjukvården i Tyresö! Arbetet omfattar hela det allmänmedicinska området kopplade till hembesök.

Du kommer även ha möjlighet att handleda ST- och AT- läkare samt läkarstudenter.

 

Om dig:

Du är legitimerad läkare med specialitet inom allmänmedicin, geriatrik, invärtesmedicin och intresse samt gärna erfarenhet för äldrevård. Är du intresserad att utveckla ett nytt koncept att jobba med äldre och kronisk sjuka patienter i samarbete med den kommunala vården då har du möjlighet att utarbeta arbetssätt som passar dig bäst och gör stora möjligheter för utveckling och flexibilitet. Det viktiga för oss är att du är kommunikativ och kan samarbeta med kollegor men också vill arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är självklart. Vi ställer krav på språkkunskap likvärdig svenska C1 eller högre och körkort B. Jobbet innebär behov att utföra flera hembesök i veckan.

Vi använder oss av MaxManus som är ett taligenkänningssystem, diktering direkt i journalsystemet.

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad läkare med specialitet inom allmänmedicin, geriatrik, invärtesmedicin och intresse samt gärna erfarenhet för äldrevård

Erfarenhet och/eller intresse för handledning av AT- och ST-läkare är meriterande.

Kunskap i journalsystem Take Care är meriterande.

 

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder dig en stabil och trivsam arbetsplats med god kollegial samverkan. Hos oss arbetar vi tillsammans som ett team oavsett kompetens och alla medarbetare är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till vår härliga arbetsglädje!

 

Anställning och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med verksamhetschef Maria Av Solstråle Sténson: maria.stenson@primavard.se

 

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Om vårdcentralen:

På Tyresö Husläkarmottagning består personalgruppen av ca 25 medarbetare och vi har samtliga kompetenser som krävs för att bedriva en framgångsrik primärvård. Vi har 7800 listade patienter.

Primärvård för oss är att vi tillsammans i teamet använder oss av samtliga kompetenser för att utforma bästa möjliga vård för våra listade patienter.

Dela detta jobb

Tyresö Husläkarmottagning söker Specialistläkare till Hemsjukvården

Prima Vård AB