halsojobb.se

Två Skolsköterskor 30.00-40.00

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Två Skolsköterskor 30.00-40.00

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Den Centrala barn- och elevhälsan arbetar med främjande och förebyggande insatser och barn/elever i behov av särskilt stöd och bemannar förskola och skola med centrala barn- och elevhälsoprofessioner. Vi har skolsköterskor, kuratorer, psykologer, logopeder, specialpedagog, förskoleteam och ett skoldatatek.

Då Lomma kommun växer och elevantalet ökar samtidigt som vi vill satsa mer på elevernas mående och välbefinnande söker vi nu två nya kollegor till vår skolsköterskegrupp.

Arbetsbeskrivning

Skolsköterskan är en viktig del i skolans elevhälsoarbete med sin medicinska kompetens och arbetar nära skolkurator, skolläkare, rektor, specialpedagoger, lärare och övrig personal. På skolorna i Lomma kommun förekommer både EHT och EHM som vanliga metoder. De huvudsakliga arbetsuppgifterna som skolsköterska är att genomföra basprogrammet för elever i aktuella årskurser. Samverkan med olika aktörer för elevernas bästa och ett främjande perspektiv på uppdraget är viktigt. Skolsköterskorna är en grupp som träffas regelbundet för att skapa likvärdighet i arbetet, kvalitetssäkring i metoder, för gemensam kompetensutveckling och handledning. De arbetar för ett mer främjande och förebyggande arbete i skolan där just nu den psykiska hälsan och skolstress är extra angeläget och i fokus och där skolsköterskan kommer få en viktig och aktiv roll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med adekvat specialistutbildning. Vidareutbildningar kan vara barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterskeprogrammet.

Erfarenhet av skolsköterskearbete och journalföring i PMO är meriterande.

Tjänsterna är 75-100 % beroende på vad ni önskar och tjänstefördelningen i gruppen. Det är en huvudsaklig placering på en skola, eventuellt två men gruppen förväntas stötta upp varandra vid bl.a. vaccinationer.

Placering: Grundskolorna i Lomma kommun finns både i Lomma och Bjärred.

Intervjuer kommer ske v.10 och 11

Anställningens omfattning

Deltid

Ansökan

Referensnummer: 12-2020

Sista ansökningsdag: 2020-02-26

Anställning

Tillsvidareanställning

75-100 %

Kontakt

Ingela Roxenby

0733- 41 10 25// 040-641 10 25

Carina Wendel

0733-41 10 30

Irén Broman

0733-41 13 22// 040-641 13 22

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Två Skolsköterskor 30.00-40.00

Lomma Kommun Socialförvaltningen