halsojobb.se

Äldreförvaltningen

Är du utbildad sjuksköterska med inriktning på hemsjukvård? Drivs du av att förändra och förbättra verksamhet tillsammans med kollegor? Två av våra sjuksköterskor går i pension och därför söker vi nu två nya till vårt härliga gäng!
Välkommen med din ansökan!

Vi har nu samlokaliserat oss på Fyrislundsgatan i Uppsala, där vårt uppdrag är att ge HSL-insatser som är både med kvalite och gott bemötande till våra patienter i deras hem. Vi har ett nära samarbete med varandra och vi arbetar med kompetensutveckling och utvecklas även tillsammans i gruppen.

Ditt uppdrag
Du arbetar med äldre som behöver allt från grundläggande sjukvårdsinsatser till mer kvalificerad vård i hemmet där du blir en av de viktigaste pusselbitarna. Din roll som sjuksköterska inom ramen för kommunens uppdrag innebär att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du ser till individens hela livssituation.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

• Ansvara för att planera, genomföra och utvärdera HSL-insatser exempelvis skötsel av olika typer av infarter, dela läkemedel i dosett, hälsokontroller, till exempel blodtrycksmätning och sårvård
• Samordna patientens hälso-och sjukvårdskontakt med övriga vårdgivare
• Delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter
• Rådgivning och handledning av omvårdnadspersonal
• Beställning av sjukvårdsmaterial med mera
• Kontakt med anhöriga
• Journalföring

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vi värdesätter om du har erfarenhet av arbete i hemsjukvård. För att lyckas i arbetet krävs att du innehar B-körkort.

Som person är du flexibel vilket innebär att du har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har också en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. I övrigt är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och i mötet med andra människor upplevs du som serviceinriktad med ett lugnt och uppmärksamt bemötande på ett tillmötesgående sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Wallén, verksamhetschef, 018-727 16 30

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, 0771-42 04 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Två sjuksköterskor sökes till ett glatt gäng

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-06

Ansök nu

Dela detta jobb