halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Två sjuksköterskor med utbildningsansvar till Vellinge hemsjukvård

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Två sjuksköterskor med utbildningsansvar till Vellinge hemsjukvård

Nu har du möjlighet att kombinera din tjänstgöring som sjuksköterska i hemsjukvården med ett intressant uppdrag!

På uppdrag av Vellinge kommun ansvarar Förenade Care för hemsjukvården i kommunen. Hemsjukvården omfattas av tre team Skanör, Höllviken och Vellinge. Från och med den 1 juni utgår hemsjukvården från gemensam lokal på Kompanigatan i Vellinge. 

Ditt uppdrag som utbildningsansvarig sjuksköterska innebär att identifiera utbildningsbehov för omvårdnadspersonal utifrån verksamhetens specifika uppdrag. I uppdraget ingår praktiskt handledning, kompetensutveckling och uppföljning av delegerade arbetsuppgifter.

I uppdraget ingår även klinisk tjänstgöring 50 % som sjuksköterska med avgränsat omvårdnadsansvar med helgtjänstgöring var 6:e helg. 100% klinisk tjänstgöring under sommarperioden. Klinisk tjänstgöring planeras i samverkan med verksamhetschef.

Hemsjukvården Förenade Care i Vellinge är en professionell verksamhet som har ambitioner. Verksamheten arbetar efter LOV-avtal med fokus på patients- och kvalitetsarbete. Vi arbetar med en intention om gott samarbete internt och med hemtjänst och andra parter. Verksamheten präglas av en hög och bred kompetens och erfarenhet.

Från och med 1 juni så sitter samtliga professioner inom hemsjukvården samlade i nyrenoverade lokaler på Kompanigatan i Vellinge. Det finns goda möjligheter att pendla både med buss och med bil. Arbetsplatsen ligger några minuters promenadväg från busstationen Vellinge ängar. 

Förenade Care är en koncern, två affärsområden och fyra bolag men Vi är all Forenede. 

”Vi vill göra skillnad, för människor, för samhället och för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Ansvara för kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling för omvårdnadspersonal inom hemtjänst och LSS-boende.

Handleda och följa upp kompetensutveckling kring delegerade arbetsuppgifter.

Omvärldsbevaka och identifiera behov av utbildning och utveckling inom hälso- och sjukvård för HSL-undersköterskor inom hemsjukvården.

Planera och samordna deltagare till sommarintroduktion, annan intern utbildning i samarbete med kollegor och verksamhetschefer inom respektive verksamhet.

Kliniskt arbete och omvårdnadsansvar för ett avgränsat antal patienter i hemsjukvården.


KVALIFIKATIONER

Leg distriktssköterska/sjuksköterska med erfarenhet av hemsjukvård eller motsvarande. Klinisk erfarenhet är en förutsättning för uppdraget. Då hemsjukvården även har ansvar för personer inom LSS ses erfarenhet inom LSS och psykosociala verksamheter som meriterande. erfarenhet av handledning och handledarutbildning är starkt meriterande. 

För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift. Att vara bekväm med att använda dator och digitala system är ett absolut krav. Erfarenhet från Procapita är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har fallenhet för att ta initiativ och en vilja att leda utbildningsarbetet i syfte att på ett systematiskt sätt kompetensutveckla omvårdnadspersonal, allt i syfte att kvalitetssäkra omvårdnadsarbetet och de delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifterna.

Du kan självständigt planera, kommunicera och genomföra utbildningsinsatser. Du medverkar till en bra arbetsmiljö genom att stödja, inspirera och uppmuntra omvårdnadspersonalens kompetensutveckling. Du kommer ha en viktig roll i att planera och samordna utbildningsdagar. 

För att du ska trivas i verksamheten så behöver du ha förmåga att se möjligheter framför svårigheter. Körkort är ett krav då vi arbetar inom ett stort geografiskt område. Men du får inte vara rädd för att sätta dig på elcykel om det inte finns en bil att tillgå. Utdrag ur belastningsregister kommer att begäras. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja     

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana. B-Körkort

ARBETSTID/VARAKTIGHET
2 tjänster, 100 % eller önskad tjänstgöringsgrad, var 6:e helg. Flextidsavtal. 

Tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning. 

LÖN
Vi erbjuder marknadsmässig lön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
2022-09-01

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Senast 2022-07-09. Intervjuer kommer hållas under juli månad. 

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON
Christina Bull Verksamhetschef
Mobil: 0733-55 57 40
E-post: christinabu@forenadecare.com

Vi undanber oss rekryteringshjälp!

Dela detta jobb

Två sjuksköterskor med utbildningsansvar till Vellinge hemsjukvård

Förenade Care AB