halsojobb.se

Två Medicinska sekreterare med stort intresse för service sökes till Tema Hjärta, Kärl och Neuro - med placering inom Neuro!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Två Medicinska sekreterare med stort intresse för service sökes till Tema Hjärta, Kärl och Neuro - med placering inom Neuro!

Som Medicinsk sekreterare hos oss erbjuds du en unik möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för en kvalitiativ vård för våra patienter, med stort fokus på omvårdnad. Vårdadministrationen organiseras på temanivå för att säkerställa hög kvalitet och minskade ledningstider på administrativ service till samtliga patientflöden. Detta medför att vi erbjuder stora möjligheter för flexibilitet och kompetenshöjning för personalen.

 

Vi utlyser nu två tjänster som omfattar vikariat på heltid under 6 månader med eventuell förlängning. Vi behöver förstärkning i såväl Solna som Huddinge.

De medicinska sekreterarna sköter servicen till temats samtliga patientområden och patientflöden.

Du kommer att ingå i ett nära sammansvetsat team bestående av kompetenta och tillmötesgående medicinska sekreterare och administratörer.

Som anställd på Karolinska har du möjlighet att utnyttja en friskvårdstimme i veckan vårt fullt utrustade personalgym alternativt friskvårdsbidrag.


Om tjänsten

Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en arbetsgrupp där företagskulturen genomsyras av gott samarbete och stor utvecklingsvilja. I arbetsuppgifterna för rollen som Medicinsk sekreterare ingår att skriva digitalt dikterade ljudfiler i datajournalsystemet Take Care, sköta DRG och efterregistrering, TeleQ, post- och arkivhantering, förbereda inför ronder samt andra uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Du kommer att vara placerad inom vår avdelning Neuro, vilket innebär att du främst arbetar på neurokirurgi öppen- och slutenvård i Solna. Dock ingår i rollen även att, vid behov, arbeta mot de neurologiska enheterna i både Huddinge och Solna.  

Vi söker

Du ska vara mycket noggrann och intresserad av att utföra varierande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du tycker om att ge god service och är van vid såväl självständigt arbete som arbete i grupp. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan ta egna initiativ.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga och förmåga att skapa en positiv stämning i arbetsgruppen. Det är viktigt att vi trivs på jobbet!

Kvalifikationer

  • Godkänd yrkeshögskoleutbildning som medicinsk sekreterare med goda kunskaper inom området Neurologi / Neurokirurgi.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Stor vana av att arbeta i datajournalsystem och med utskrift av digitala diktat.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:


1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Två Medicinska sekreterare med stort intresse för service sökes till Tema Hjärta, Kärl och Neuro - med placering inom Neuro!

Karolinska Universitetssjukhuset