halsojobb.se

Tre Sjuksköterskor till Bergsunds vård- och omsorgsboende, Södermalm

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Tre Sjuksköterskor till Bergsunds vård- och omsorgsboende, Södermalm

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård.
A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Bergsunds vård- och omsorgsboende går över till privat drift från den 21 maj 2019 på uppdrag av Södermalms stadsdelsförvaltning. Uppdraget är att skapa ett aktivare boende för äldre med inriktningen vardagsrehabilitering och ett rikt utbud av aktiviteter och social gemenskap. Verksamheten har somatisk- och demens inriktning och omfattar 123 lägenheter med heldygnsomsorg. Bergsund ligger centralt beläget vid Hornstull på Södermalm med goda kommunikationer och närhet till det mesta.

Sjuksköterskans roll är viktig i vårt salutogena förhållningssätt genom att skapa begriplighet och hanterbarhet i boendes hälsosituation och därigenom nå förutsättningar för känsla av meningsfullhet och sammanhang.
Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska innebär bland annat:
• Omvårdnadsansvar på våningsplan (16 boende).
• Planera, utföra och dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov.
• Skapa trygghet, och delaktighet för den boende.
• Ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet.
• Vara arbetsledare för omvårdnadspersonalen.
• Handleda och utbilda medarbetare inom hälso- och sjukvårdsområdet.
• Delegera hälso- och sjukvårdsuppgifter till omsorgspersonal med reell kompetens.

Beskrivning av kvalifikationer:
För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom geriatrik, demensvård och/eller psykiatri. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du bör ha erfarenhet inom äldreomsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i det systematiska kvalitetsarbetet.

Rekryteringen omfattar tre 100% tjänster, var av en på demens avdelning . Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas

Mer information om A&O Temabo hittar du på www.ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Tre Sjuksköterskor till Bergsunds vård- och omsorgsboende, Södermalm

A&O Ansvar och Omsorg