halsojobb.se

-->

Tre Medicinska sekreterare med stort intresse för service sökes till Tema Hjärta, Kärl och Neuro - med placering inom Neuro!

Ort
Utgår

2021-01-17

Ansök nu

Tre Medicinska sekreterare med stort intresse för service sökes till Tema Hjärta, Kärl och Neuro - med placering inom Neuro!

 

Som Medicinsk sekreterare hos oss erbjuds du en unik möjlighet att vara med och skapa förutsättningar för en kvalitiativ vård för våra patienter, med stort fokus på omvårdnad. Vårdadministrationen organiseras på temanivå för att säkerställa hög kvalitet och minskade ledningstider på administrativ service till samtliga patientflöden. Detta medför att vi erbjuder stora möjligheter för flexibilitet och kompetenshöjning för personalen. Sök tjänsten redan idag!
 

Vi utlyser nu tre tjänster som omfattar vikariat på heltid under 6 månader med eventuell förlängning. Vi behöver förstärkning i såväl Solna som Huddinge.

De medicinska sekreterarna sköter servicen till temats samtliga patientområden och patientflöden.

Du kommer att ingå i ett nära sammansvetsat team bestående av kompetenta och tillmötesgående medicinska sekreterare och administratörer.

Som anställd på Karolinska har du möjlighet att utnyttja en friskvårdstimme i veckan vårt fullt utrustade personalgym alternativt friskvårdsbidrag.


Om tjänsten
Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete i en arbetsgrupp där företagskulturen genomsyras av gott samarbete och stor utvecklingsvilja. I arbetsuppgifterna för rollen som Medicinsk sekreterare ingår att skriva digitalt dikterade ljudfiler i datajournalsystemet Take Care, sköta DRG och efterregistrering, TeleQ, post- och arkivhantering, förbereda inför ronder samt andra uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Du kommer att vara placerad inom NEURO, vilket innebär att du främst arbetar på neurokirurgi öppen- och slutenvård i Solna. Dock ingår i rollen även att, vid behov, arbeta mot de neurologiska enheterna i både Huddinge och Solna.  


Vi söker
Du ska vara mycket noggrann och intresserad av att utföra varierande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du tycker om att ge god service och är van vid såväl självständigt arbete som arbete i grupp. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan ta egna initiativ.

Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga och förmåga att skapa en positiv stämning i arbetsgruppen. Det är viktigt att vi trivs på jobbet!
 

Kvalifikationer

  • Godkänd yrkeshögskoleutbildning som medicinsk sekreterare med goda kunskaper inom området Neurologi / Neurokirurgi.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Stor vana av att arbeta i datajournalsystem och med utskrift av digitala diktat.
     

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen att söka!
 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Tema Hjärta Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Vi bedriver specialiserad och högspecialiserad vård inom neurologi, neurokirurgi, kardiologi, kärlkirurgi och thoraxkirurgi.

Vi är ensamutförare av thorax- och neurokirurgi i Region Stockholm och ett ledande center för exempelvis utveckling av minimalinvasiva metoder för patienter med hjärtsjukdom och stroke. Våra cirka 1100 medarbetare arbetar i multiprofessionella team kring alla diagnoser inom kardiovaskulär och neurologisk vård i både Solna och Huddinge.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Tre Medicinska sekreterare med stort intresse för service sökes till Tema Hjärta, Kärl och Neuro - med placering inom Neuro!

Karolinska Universitetssjukhuset