halsojobb.se

Logga

Tjej på 19 år söker din hjälp!

Företag Frösunda
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-07

Ansök nu

Tjej på 19 år söker din hjälp!

Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
* Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
* Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden
* Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
* Ett kundnära arbete
* Interna utbildningar - Frösundaakademin
* Friskvård för visstidsanställda
* En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 

Arbetstiderna kan variera men i grunden förlagda till måndag och onsdag kvällar samt var fjärde helg. I tjänsten kommer du också få möjlighet att arbeta extra vid andra assistenters ledighet. Det är en fördel med erfarenhet, dock är personlig lämplighet viktigast. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.
Du kommer hjälpa kunden i hennes vardag med allt vad den innebär. Dagtid på vardagar är kunden i skolan med sin assistent. En del av ditt arbete kommer vara tillsammans med kunden när hon är och rider, så det är en fördel om du är van vid hästar. I ditt arbete kommer du vara ett stöd i kommunikation där du bland annat syntolkar för kunden. En mogen livssyn och att du är social, strukturerad och initiativrik är en självklarhet. Det är också mycket viktigt att kunna vara tydlig och framförallt konsekvent gentemot kunden.

Körkort är inget krav, men då ditt arbetspass kan starta på olika platser, som t ex i stallet, underlättar det både för dig och kunden.

Både killar och tjejer är välkomna att söka. Du som söker bör ha en stor portion humor och kunna ta motgångar på ett bra sätt, men också bara vara ett bra sällskap. Du bör inte vara hund eller hästallergiker.

Kunden bor tillsammans med sin familj i Mölndals kommun.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Dela detta jobb

Logga
Tjej på 19 år söker din hjälp!

Frösunda