halsojobb.se

Logga

Timvikarier till Vingåkers kommuns äldreomsorg

Ort
Utgår

2020-10-05

Ansök nu

Timvikarier till Vingåkers kommuns äldreomsorg

I Vingåkersbygden har vi nära till varandra, naturen och ett brett utbud av kultur- och fritidsaktiviteter året om. Här finns rika kulturmiljöer, goda kommunikationer från närliggande städer och landets största outlet för märkeskläder. Vingåkers kommun utvecklar bygden och den offentliga servicen för framtiden.

Vingåkers äldreomsorg är en samlad enhet belägen i södra delarna av Vingåkers centralort. Här är all kompetens samlad under ett och samma tak! Vår samlade kompetens bidrar till hög service, kvalitativ vård och omsorg och närhet till både kollegor och chef. Hos oss är det effektivt att få tag på rätt person om rätt ärende! Äldreomsorgen består av somatisk avdelning, demensavdelning, korttidsboende och 5 hemtjänst grupper. Vår hemtjänst Minnas arbetar med dementa som vill bo kvar hemma och har blivit nationellt uppmärksammade för kvaliteten på sitt arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta tillsammans med positiva och kompetenta kollegor som hjälps åt och gör sitt yttersta för sina patienter? Vingåkers kommun söker kontinuerligt vikarier som kan arbeta extra inom äldreomsorgen. Hos oss kommer du ha ett aktivt och varierat arbete och få chans att hjälpa människor i deras vardag. Som vikarier kommer du få en betydelsefull roll med möjlighet att sprida värme och glädje både bland brukare och kollegor.

Vi söker vikarier både till Särskilt boende och till hemtjänst. Vi söker både dig som bara vill arbeta dagtid eller bara kvällar/helger/natt.

Som vikarie i Vingåkers kommun anger du själv när du har möjlighet att arbeta genom vårt schemaverktyg TimeCare. Du bokas därefter in på de arbetspass som är tillgängliga.

KVALIFIKATIONER
Vi söker timvikarier, gärna undersköterskor eller du som studerar till undersköterska, till våra verksamheter inom särskilt boende och hemtjänst. I Vingåkers kommun behöver du som person ha gott bemötande, vara hjälpsam, ansvarsfull och vara lösningsfokuserad eftersom arbetet innebär kvalificerad omsorg som tillgodoser brukarens behov.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift eftersom arbetet innebär både dokumentation och samtal med och kring våra brukare.

För arbete i hemtjänst krävs körkort.
Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande
B-körkort är ett krav för arbete i hemtjänsten.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan. Vingåkers kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Vingåkers kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.

Dela detta jobb

Logga
Timvikarier till Vingåkers kommuns äldreomsorg

Vingåkers kommun