halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Timvikarier till Social omsorg – Äldreomsorg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Timvikarier till Social omsorg – Äldreomsorg

Referensnummer: C70758

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle.

Bemanningsenheten stöttar verksamheter hemtjänst och särskilt boende med timvikarier när ordinarie personal är frånvarande. Nu söker vi dig som är ute efter ett flexibelt arbete där du verkligen behövs och gör skillnad!

Arbetsuppgifter

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.
Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Vi hjälper till med alla vardagsuppgifter som exempelvis personlig hygien som dusch och intimhygien, gå promenad, ge mediciner vid rätt tidpunkt, hushållssysslor som städ, tvätt och matlagning. Det är ett omväxlande jobb där du möter olika människor varje dag och arbetar i varierande miljöer.

En av våra viktiga arbetsuppgifter är att dela medicin till våra brukare, för att få göra det behöver du först göra en webbutbildning och sedan ett kunskapstest hos ansvarig sjuksköterska. I arbetet ingår även att fortlöpande dokumentera.

Som timvikarie erbjuds du:
* Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll, natt- och helgtjänstgöring.
* Styra din arbetstid genom att själv lägga in din tillgänglighet och få förfrågningar därefter.
* Kombinera arbetet med studier, annan sysselsättning eller pension.
* Goda möjligheter till sommarjobb och en framtid hos oss.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha fyllt 18 år och det är önskvärt om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området. Vi ser främst att du har en pågående eller avslutad utbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.

Vi tror att med inställningen att vilja göra ett riktigt bra jobb kommer du långt! Du är ödmjuk och förstår att människor är olika och har olika behov. Du är nyfiken och har viljan att bemöta människor på ett proffsigt sätt, du värnar den personliga integriteten. Du är öppen för att ta till dig av andras kunskap och du vill dela med dig av det du kan till andra. Du ser dig som en i gänget i arbetslaget och förstår att var och en behöver ta ansvar för att det ska blir så bra som möjligt. Här handlar det om att ge och ta och att vilja var flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att kunna bli aktuell för en anställning ska du kunna visa upp utdrag ur polisens belastningsregister. Det är blankett 442.9 (LSS- Belastningsregistret) som ska beställas, det gör du på polisens hemsida.

Eftersom vissa hemtjänstgrupper arbetar över ett stort geografiskt område ser vi gärna att du som söker har B-Körkort. Cykelvana är det ett krav för anställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi gör löpande intag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till Social omsorg – Äldreomsorg

Mörbylånga kommun - Stöd & Omsorg