halsojobb.se

Timvikarier till LSS gruppbostad

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-01

Ansök nu

Timvikarier till LSS gruppbostad

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus. Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare.

Socialtjänsten i Lomma kommun erbjuder olika former av råd, stöd, omsorg och hjälp för att kommuninvånarna ska ha goda möjligheter att leva ett bra liv. Förvaltningen är en beställar- utförarorganisation, vilket betyder att den kommunala utförarorganisationen arbetar på uppdrag från myndigheten. Andan i förvaltningen präglas av iver och engagemang och ett av våra ledord är att vi ska ha ett gott värdskap, såväl inåt som utåt.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en viktig pusselbit i en LSS verksamhet under utveckling? Brinner du för att ge stöd och service åt människor med behov av särskilda insatser?

Vi söker nu timvikarierande medarbetare, till våra gruppbostäder. Arbetspassen innebär att du behöver vara flexibel att möta verksamhetens behov dagar, kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete, eller pedagogiskt arbete alternativt Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupningen

funktionsnedsättning.

Vi ställer höga krav på kompetens och professionalitet i det pedagogiska omsorgsarbete vi utför. Yrket kräver att du är ansvarstagande, samt att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för människorna vi arbetar för. Vidare är det viktigt att du är lyhörd och pedagogiskt kan stimulera och motivera denne enskilde i att utöka sina egna möjligheter till delaktighet i att skapa och upprätthålla ett självständigt liv.

Personliga egenskaper såsom flexibilitet, förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne är sådant vi förutsätter. Vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret för anställning.

Vi tillämpar löpande rekrytering!

Anställningens omfattning

Timavlönad

Ansökan

Referensnummer: 1-2020

Sista ansökningsdag: 2020-04-01

Anställning

Tidsbegränsad anställning

Kontakt

Mikael Klang

0733-411589

Övrigt

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Timvikarier till LSS gruppbostad

Lomma Kommun Socialförvaltningen