halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Timvikarier till Hemtjänst Dala-Järna/Nås

Ansök nu

Timvikarier till Hemtjänst Dala-Järna/Nås

Om arbetsplatsen

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi nya timvikarier till vårt härliga team inom hemtjänsten Dala-Järna/Nås!

Rollen som timvikarie innebär att du ger individen service, vård och omsorg i det dagliga livet. Du kommer att vara personen som stöttar individen och skapar förutsättningar för en meningsfull och trygg vardag, där individens egna resurser och behov tas tillvara. Du är intresserad av att arbeta för att bibehålla individens förmågor, hälsa och livskvalitet.

I uppdraget ingår dokumentation av insatser som sker utifrån upprättade genomförandeplaner enligt SoL, att aktivt delta i arbetet gällande kvalitets- och utvecklingsarbete, att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation och att samverka i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.

Vill du bidra till att ge våra brukare en meningsfull vardag?
Sök tjänsten som timvikarie hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning alternativt omvårdnadsutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande. Vi värdesätter kunskaper inom det salutogena förhållningssättet och ett genuint intresse för att arbeta inom äldreomsorgen.

För att lyckas i rollen är det viktig att du är flexibel, har ett gott bemötande och en positiv människosyn, detta för att skapa goda relationer till såväl brukare, som anhöriga. Vi ser att du verkar för att bevara och utveckla individens resurser och vi vill att du liksom oss ser möjligheter istället för hinder.

Du har en god datavana och behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av dokumentation såsom daganteckningar i social dokumentation som hälso- och sjukvårdsdokumentation.

Körkort B för manuellt växlad bil är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande och vi kan komma att tillsätta innan ansökningsperioden är slut. Vänta därför inte med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Referensnummer: A1131067-2022-86

Ersättning

Löneform: Timlön

Övrigt

Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas Dataskyddsförordningen (GDPR).

Vansbro kommun erbjuder bland annat sina anställda gratis tillgång till simhall och gym, möjlighet till flextid, semesterväxling och busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Timvikarier till Hemtjänst Dala-Järna/Nås

Vansbro kommun