halsojobb.se

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt omsorg för personer med funktionsvariationer.

Vi söker timvikarier till våra gruppbostäder/korttidsverksamheter och personlig assistans inom Funktionsstöd. Gruppbostäder inom socialpsykiatrin innefattas även här. Verksamheterna inom Funktionsstöd är belägna i centrala Ronneby, Bräkne-Hoby och Kallinge.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att hjälpa och stödja personer med funktionshinder i deras dagliga liv efter deras individuella behov. Stödet du ger ska öka den enskildes möjlighet att leva ett självständigt liv. Alltifrån hjälp med vård- och omvårdnadsbehov till att utföra fritidsaktiviteter med den enskilda ingår i arbetet. I våra korttidsverksamheter finns barn och ungdomar som behöver omväxling från deras hemmiljö. Inom personlig assistans sker oftast arbetet i personernas hemmiljö.

Ensamarbete kan förekomma. Arbetstiden kan vara förlagd till kvällar, nätter och helger. Det är en förutsättning att du kan arbeta både med kvinnor och män.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete. Du kommer att få en god introduktion och vår utgångpunkt är att du ska känna dig välkommen hos oss. Det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra och känner sig trygga i sitt uppdrag, vilket vi vet leder till ett gott och kvalitativt stöd för dem som vi är till för.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är flexibel, kan arbeta med varierade uppgifter samt ha ett analytiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Som person är du trygg i dig själv, lyhörd för andra människors uttalade och outtalade behov. Du ska vara ansvarstagande, lojal och ordningsam.

Har du erfarenhet av arbete med personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd, personlig assistans samt inom socialpsykiatri är det meriterande.

Meriterande är om du har 3-årig omvårdnadslinje, vård- och omsorgsutbildning (Kom Vux), vård-och omsorgsutbildning 80p KY, eller annan vårdutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

B-Körkort är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
För tjänsterna krävs att du fyllt 18 år innan tillträdesdagen.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Timvikarier till Funktionsstöd, Socialförvaltningen

Företag Ronneby Kommun
Ort
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb