halsojobb.se

Bemanningscentrum

 

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

 

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb, ett jobb som gör skillnad?

Just nu söker vi lite extra efter dig som vill jobba som timvikarie inom äldreomsorg eller LSS.Timvikarier inom äldreomsorg och LSS behövs dag, kväll, natt och helg under årets alla dagar. 

Vi söker dig som vill jobba med människor, som vill vara med och skapa en meningsfull tillvaro för Gagnefsbor. Du ska vara stabil, lojal och arbeta bra med andra människor.

Att arbeta som timvikarie via Bemanningscentrum är en möjlighet för dig som vill jobba inom flera olika verksamheter. Vi jobbar i ett webbaserat vikariehanteringssystem, där du lägger tillgänglig tid för att visa oss när du vill och kan jobba, vilket göra att det går bra att kombinera arbetet hos oss med tex studier.

Som timvikarie hos oss bör du trivas med ett flexibelt arbetssätt. Det krävs att du med ibland kort varsel ska ta dig till en verksamhet för att arbeta där under en eller flera dagar, du anger i din ansökan vilka områden i vår kommun du helst vill jobba inom.

Du ska vara 18 år fyllda och behärska svenska språket i tal och skrift.
För att arbeta inom hemtjänsten är körkort B, manuellt växlad bil, ett krav.
Har du relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbete är det meriterande. 


Arbetstid/Varaktighet:
Intermittent behovsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer och urval sker löpande.


 

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej.

Timvikarier till äldreomsorg och LSS

Ansök nu

Dela detta jobb