halsojobb.se

Timvikarier/Sommarvikarier till Idun-Gudrun hemvård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Timvikarier/Sommarvikarier till Idun-Gudrun hemvård

OMRÅDE

Uppsala hemvård

YRKESINRIKNING

Undersköterska/vårdbiträde

ANTAL SOM SKA ANSTÄLLAS

5 st

ANNONSRUBRIK

Vi söker vikarier/sommarvikarier till Idun- Gudrun hemvård

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care AB, Uppsala hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Hemvårdsgruppen består av två team, team Gudrun samt team Idun. Idun har ett extra engagemang mot personer med en demensdiagnos och strävar efter att ständigt utvecklas inom detta område. Vi arbetar utefter de Nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demenssjukdom, där den personcentrerade omvårdnaden har hög prioritet.

Vi utgår från centrala Uppsala, och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal med olika kompetens. Våra team består av undersköterskor, silviasyster, vårdbiträden, planerare, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, enhetschef samt verksamhetschef.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet – Service.

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, påklädning, lättare matlagning samt promenader och annan social samvaro. Du kommer även utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal.  

KVALIFIKATIONER (utbildningsnivå)

Du är undersköterska eller har erfarenhet och ett engagemang av att arbeta inom äldreomsorgen, med personer som bor i det egna hemmet.

Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov.  Du vill göra skillnad, vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra kunder och vi ser att du spelar en stor roll i detta.    

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

KRAV

För att kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem behöver du behärska svenska i tal och skrift samt ha viss datorvana.

Du ska kunna cykla och gärna ha B-körkort.

Genomgången nätbaserad utbildning i Demens ABC samt – plus hemtjänst. Utbildningen hittas på www.demenscentrum.se

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Timvikarie /sommarvikarie

arbetstid dag/kväll och vardag/helg.

LÖN

Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2021-04-30

Löpande intervjuer under annonstiden.

KONTAKTPERSON

Parvaneh Ghaderi

073-748 05 41

parvanehg.uppsala@forenadecare.com

Dela detta jobb

Timvikarier/Sommarvikarier till Idun-Gudrun hemvård

Förenade Care AB