halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har kunden i centrum.

Inom omsorgen ger vi stöd och service till personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Vi arbetar för att underlätta och stödja våra brukare/kunder till att klara det praktiska i vardagen. Målet är att dem skall få ett så självständigt liv som möjligt. Med den enskilde i centrum arbetar vi utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.
Avlösarservice är en insats som syftar till att ge föräldrar till ett barn med funktionsnedsättning möjlighet till avlastning. Detta sker efter beslut från myndighetsavdelningen och utförs efter kundens behov, antingen regelbundet eller tillfälligt. Insatsen ges i hemmet eller i närmiljö och finns tillgänglig både dagtid, kvällar och nätter.

Arbetsuppgifter
Vi söker timvikarier där du under arbetsdagen tillsammans med brukare/kund hittar på aktiviteter som att spela spel eller bara umgås i största allmänhet. I dina arbetsuppgifter som avlösare ingår det att ge trygghet och lugn, motivera kunden i att utvecklas samt även personlig omvårdnad. Du får vara med och göra skillnad och arbeta för att ge andra människor ett bättre liv. Att arbeta som avlösare skapar en meningsfull vardag för våra brukare/kunder och du får ett varierande arbete där du ofta får leka på jobbet och gå hem med ett leende på läpparna.

Det här är ett arbete som är perfekt för dig som studerar eller vill ha ett deltidsarbete. Många av våra avlösare arbetar hos flera kunder och det finns goda möjligheter att få arbeta så mycket du vill.

Kvalifikationskrav
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket men det är meriterande om du har erfarenhet av barn eller människor med funktionsnedsättningar. Det är även meriterande om du har en utbildning med inriktning mot barn, vård- och omsorg eller pedagogik.

Vi söker dig som är:
Minst 18 år gammal
Behärskar svenska i tal och skrift
Arbetar självständigt och anpassar dig efter din brukare/kunds behov
Flexibel och kan arbeta dag- och kvällstider eller nätter efter brukaren/kundens behov
Uppmärksam för barns behov i samband med insatsen

Det viktigaste är att du har viljan att lära dig och hjärtat på rätt ställe då vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning
Placering
Resursteamet, Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse, dock tidigare än 2019-11-18
Antal tjänster
10
Kontakt
Hanna Billström
Enhetschef
0498-268995

Logga

Timvikarier avlösarservice

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb