halsojobb.se

Timvikarie/sommarvikarier

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-02

Ansök nu

Timvikarie/sommarvikarier

YRKESINRIKTNING 

Undersköterska/vårdbiträde till Njord hemvård  

Förenade Care, Njord hemvård, hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstmedarbetare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef.

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. 

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER   Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra tillsyn, personlig hygien, svara på larm och annan social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal.

I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har viss datavana.

KVALIFIKATIONER   Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagaren i centrum.

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

KRAV  

Kan Cykla

B-körkort är en merit. 

Pälsdjur förekommer.

Arbetstid/varaktighet Timvikarie/sommarvikarie med arbete dag/kväll och helg.

Tillträde Enligt överenskommelse.

Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson Camilla Boström 018-418 61 00, camillab.uppsala@forenadecare.com

Ansökan Se nederst på sidan

Sista ansökningsdag När tas annons bort? 200331, intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Område:           Hälso-och sjukvård

Inriktning:           Hemvård, vårdbiträde/undersköterska

Län:                     Uppsala Län

Kommun:         Uppsala kommun

Anst.form:       Tim vik

Syss-grad:        Varierande

Utdelningsadress:

Liljeforstorg 4, plan 5

Postnummer: 754 29          

Postort:             Uppsala

Dela detta jobb

Timvikarie/sommarvikarier

Förenade Care AB