halsojobb.se

Timanställd undersköterska

Vår arbetsplats ser hela människan, erbjuder stöd, utveckling och en stark gemenskap. Här kan du göra ett jobb att vara stolt över – och leva ett liv som går ihop.

Hos oss kommer du ha inflytande över det egna arbetet, både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Remeo erbjuder konkurrenskraftiga löner och villkor, och trivsel i vardagen.

Vi är ett ”sjukhus i miniatyr” som bedriver högspecialiserad vård för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensivvårdsnära rehabilitering. Ett spännande arbete för dig som är undersköterska och vill lära dig ett unikt vårdkoncept. En grundlig introduktion är en självklarhet för att du ska kunna göra bästa möjliga arbetsinsats. För att kunna arbeta hos oss ser vi att du har minst tre års erfarenhet från akutsjukvården och gärna från intensivvården.

 Vi strävar efter att vara en attraktiv och trygg arbetsgivare, vilket bekräftas av det stora antalet nöjda medarbetare. Ett fint betyg som vi vill värna om genom fortsatt hög delaktighet, nära till ledning och förmånliga villkor.

 Vi växer och behöver nu fler undersköterskekollegor och hoppas att vi fångat ditt intresse att få veta mer om oss.

Tveka inte att höra av dig till oss eller ansök redan idag.

Anna Glemmefors, omvårdnadschef

070-847 10 07 eller anna.glemmefors@remeo.se

 Maria Turai Wägar, omvårdnadschef

070-385 27 65 eller maria.wagar@remeo.se

Dela detta jobb

Timanställd undersköterska

REMEO AB