halsojobb.se

Timanställd till hemtjänst

Ort
Utgår

2020-12-11

Ansök nu

Timanställd till hemtjänst

Förenade Care bedriver hemtjänst samt dagverksamhet på uppdrag av Staffanstorps Kommun.

Hemtjänsten syftar till att motivera och stödja vårdtagarna att klara sin dagliga livsföring så självständigt som möjligt utifrån ett rehabiliterande synsätt. Hemtjänsten består av daggrupp samt en kvällsgrupp. 

Dagverksamhetens riktar sig till personer med en demensdiagnos. Syftet med dagverksamheterna är att ge en meningsfull dag med social samvaro i lugn och harmonisk miljö, bryta isolering och ensamhet, samtidigt ge avlösning för de anhöriga som vårdar sin närstående i hemmet.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård, förmånserbjudanden samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER 
Som omvårdnadspersonal ska du tillgodose brukarens individuella behov av vård och omsorg utifrån beviljat biståndsbeslut. Du kommer även att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation från legitimerad personal samt dokumentera i våra olika verksamhetssystem. 

Som timavlönad vikarie arbetar du med att ersätta vid korttidsfrånvaro. Det innebär att du ska kunna arbeta med kort varsel och arbeta allt från någon dag till kortare vikariat de dagar du registrerat dig tillgänglig för arbete. 

I arbetet ingår dokumentation samt kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete och du erbjuds utbildning i kvalitetsledningssystemet.

KVALIFIKATIONER 
Det är bra om du är utbildad eller är under utbildning till ett omvårdnadsyrke.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnad.
Du som söker ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du har B-körkort.

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Som person trivs du med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo och du har förmåga att fatta egna beslut vid behov. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheterna till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar. För att passa i vår verksamhet behöver du vara lyhörd, empatisk och ha en god samarbetsförmåga. Du behåller fokus och är lugn, stabil och metodisk i ditt arbetssätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KRAV 
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

LÖN 
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. 

KONTAKTPERSON 
Eva Elgan, Verksamhetschef

UTDELNINGSADRESS 
Torget 7a, 24531, Staffanstorp

Dela detta jobb

Timanställd till hemtjänst

Förenade Care AB