halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timanställd sjuksköterska till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Timanställd sjuksköterska till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Hej!

Jag heter Camilla Widerberg och är Verksamhetschef på Kungsgårdshälsan i Ängelholm. Jag söker dig som är sjuksköterska och som vill jobba extra inom primärvården.

Du har liksom alla mina kollegor ett brinnande intresse för att ge våra patienter den bästa upplevelsen av primärvården. Du har liksom jag ett starkt driv och vill tillsammans med mig och min personal vara med och utveckla vår vårdcentral.

Hos oss på Kungsgårdshälsan får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje! På Kungsgårdshälsan ger vi våra patienter ett trevligt och minnesvärt bemötande.
 

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet PMO och vi ser gärna att du kan hantera detta system.
 

Din profil:
Vi söker en kompetent och positiv kollega och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård, Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet. Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i det personliga mötetoch även i telefonen. Är du nybliven pensionär som fortfarande känner för att jobba vissa timmar i veckan så kanske det här är rätt arbete för dig.
 

Vi erbjuder dig:
Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete i en vårdkoncern som växer. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!
 

Anställning och ansökan:
Tjänsten är en timanställning och tjänstgöring är vid behov. Arbete är belagt under dagtid måndag till fredag.

Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Camilla Widerberg på telefon 010-1885204 eller vi mail camilla.widerberg@primavard.se

Om vårdcentralen:
Kungsgårdshälsan är en vårdcentral med kvalité och bemötande i fokus. Personalgruppen består av 20 personer och vi har allmänspecialister, utbildningsläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kuratorer. Vi har dessutom arbetsterapeut och fysioterapeuter knutna till vårdcentralen.  Vi finns mitt emot Brännborns i Ängelholm och vi har ca 4340 listade patienter.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Timanställd sjuksköterska till Kungsgårdshälsan i Ängelholm

Prima Vård AB