halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timanställd audionom till diagnostikmottagningen på Hörsel och Balans

Ort
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Timanställd audionom till diagnostikmottagningen på Hörsel och Balans

Välkommen som audionom till vår nya mottagning på Karolinska i Huddinge. Vi bygger just nu Sveriges största mottagning för hörsel- och balansutredningar och söker därför nya audionomkollegor som vill arbeta på timmar. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att arbeta i ett stort team med audionomer där samarbete är en förutsättning. På vår mottagning samarbetar audionomer med läkare, undersköterskor, vestibularisassistent, ingenjörer, medicinska sekreterare, vårdadministratörer och fysioterapeuter.

Som anställd hos oss erhålls du en individuellt anpassad introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna att känna dig trygg i ditt arbete. 

Om tjänsten

Som audionom hos oss arbetar du med mätningar till läkarmottagningar där det ingår ton- och talaudiometri på patienter i åldrarna 5 år och uppåt. 

Annonsen avser en timanställning med placering i Huddinge.

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att samarbeta men även arbeta självständigt. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt i en utvecklande verksamhet. Vi ser gärna att du är legitimerad audionom men anställer även dig som är audionomstudent på termin 5 eller 6. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad audionom eller audionomstudent termin 5 eller 6.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av arbete inom audionomyrket.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Eva Kindlundh Telefon
eva.kindlundh@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Timanställd audionom till diagnostikmottagningen på Hörsel och Balans

Karolinska Universitetssjukhuset