halsojobb.se

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden till tim-/sommarvikariat till Råsvägen i Tranås under perioden 14 juni tom 31 augusti.

Råsvägen är ett nybyggt äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset.
På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar varav 18 lägenheter är avsedda för demensboende och nio lägenheter för psykogeriatrik. Totalt finns det sex avdelningar med nio lägenheter per avdelning. Varje avdelning har ett gemensamt vardagsrum och kök.

Som undersköterska/vårdbiträde på Råsvägen arbetar du tillsammans med kollegor och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet och du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg under semesterperioden i sommar. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.
Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktning mot tema musik, dans/rörelse och konst.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt att arbeta med personer med demensdiagnos. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.

Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Vi kommer rekrytera löpande, men du är varmt välkommen med din ansökan, senast 13 juni!

Har du frågor angående anställning på Råsvägen kontakta:
Verksamhetschef Eva Örnskog, eva.ornskog@ansvarochomosorg.se
Samordnare Sabina Pettersson, sabina.pettersson@ansvarochomsorg.se
Deltid
Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Ansök före jun 13
Anställningsarea

Kartdata ©2021 Google
Användarvillkor
Tranås, Sweden

 

Dela detta jobb

Tim-/Sommarvikariat Undersköterska

A&O Ansvar och Omsorg