halsojobb.se

Tim-/Sommarvikariat till Korsnäsgården.

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Tim-/Sommarvikariat till Korsnäsgården.

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett antal kommuner och sysselsätter omkring 2500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden till tim-/sommarvikariat till Korsnäsgården i Falun under perioden 15 juni tom 9 augusti.

Korsnäsgården har 33 lägenheter fördelade på 4 flyglar och alla flyglar ligger på markplan. Korsnäsgården erbjuder heldygnsomsorg för individer med diagnostiserade demenssjukdomar. Boendet ligger 5 kilometer utanför Falun omgiven av underbar natur med sjöutsikt.

På Korsnäsgården arbetar vi mycket med vårt mål att alla boende ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.
Vi använder oss av teman i de dagliga aktiviteterna; konst, musik, dans och rörelse är viktigt för att bidra till positiva effekter på hälsan hos våra boenden.

Det är viktigt att du tror på människors möjlighet att vara delaktig, att utifrån var och ens behov få rätt stöd i sitt dagliga liv. Livet ska formas efter var och en som bor på Korsnäsgården – alla är olika.
Uppdraget är att skapa ett aktivt boende för äldre med inriktning mot tema musik, dans/rörelse och konst.

Vi söker nu dig som har tillräckliga kvalifikationer:
Du ska ha fyllt 18 år. Meriterande är om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt att arbeta med personer med demensdiagnos. Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan senaste 8 mars!

Ansökan
Har du frågor angående anställning på Korsnäsgården kontakta:
Verksamhetschef Annika Stigsdotter på telefon 0760-165591 eller
Morgan Melin biträdande verksamhetschef/ssk 023-87217

Dela detta jobb

Tim-/Sommarvikariat till Korsnäsgården.

A&O Ansvar och Omsorg