halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tim-sjuksköterska till Segevångsgården

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Tim-sjuksköterska till Segevångsgården

Vi välkomnar nu nya timanställda kollegor till vår positiva arbetsgrupp på Segevångsgården! Här har vi en fantastisk sammanhållning och ett flexibelt förhållningssätt för att möta våra boendes behov.

Förenade Care driver Segevångsgården på uppdrag av Kommunförbundet Skåne. Vi har 72 lägenheter uppdelade på sex avdelningar, alla på markplan. Segevångsgården har en fantastisk parkliknande trädgård och alla avdelningar har utgång till denna från dagrummen. Vi har en avdelning som är för somatiskt sjuka och övriga fem är för personer med demenssjukdom. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare, Leva livet-inspiratörer och verksamhetschef samt bitr. verksamhetschef.
Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Omtanke – Vänlighet - Service

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska inom äldrevården.
Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom.

Kvalifikationer
De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med demenssjuka personer är meriterande men inget krav. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.
Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som social kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.

Krav
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datorvana

Arbetstid/Varaktighet
Timanställning

Vid helgtjänstgöring ansvarar man för Segevångsgården och Victoria vård och omsorgsboende i Malmö mellan kl. 07.00-21.30. Vid helgtjänstgöring har man möjlighet att utgå ifrån hemmet och utifrån behovet i verksamheten så finns krav på endast fyra timmar aktivt arbete på plats, fördelat på båda verksamheterna, per helgdag.

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Tillträde
Omgående eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdagen
2022-01-31
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV och referensuppgifter.
Vi ser fram emot att just DU söker!
Vi har löpande rekrytering.

Kontaktpersoner
Yvonne Englezon, verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115
E-post: yvonnee@forenadecare.com

Maria Lindgren, bitr. verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115
E-post: marial@forenadecare.com

Utdelningsadress
Förenade Care Segevångsgården
Kronetorpsgatan 45
212 26 Malmö

Dela detta jobb

Tim-sjuksköterska till Segevångsgården

Förenade Care AB